COMARCA
- La Floresta

Un veí de la Floresta denuncia la manca de civisme dels conductors amb una innocentada simbòlica

El radar imita el dels Mossos

Un veí de la Floresta ha col·locat a les set d’aquest matí un radar fals a l’alçada del tram urbà de la LV-2012 amb la intenció de denunciar la perillositat del tram ja que, segons ha explicat el veí a SomGarrigues, “són pocs els conductors que compleixen amb la norma d’anar a 50 km/h”, límit de la via al seu pas per la població.

Segons aquest veí –qui no vol rebel·lar el seu nom -, “es tracta d’una innocentada que vol ser també un toc d’atenció als conductors imprudents. Volia comprovar si amb el radar els conductors s’aturen fins a circular a la velocitat legal... i sembla que ho fan. S’haurien d’acostumar a circular com cal”. En aquest sentit, l’ajuntament de la Floresta es va encarregar temps enrere de col·locar bandes rugoses a fi i efecte de que els vehicles moderessin la velocitat.

El radar imita a la perfecció els aparells mòbils que els Mossos de trànsit col·loquen aleatòriament a les carreteres del país. En aquest cas, el fals radar està fet d’una capsa de cartró però amb els colors idèntics de la Policia. El veí ha confirmat que a les cinc de la tarda retiraria el radar.