COMARCA, POLÍTICA
- Alfés , Arbeca

Jornades a Alfés i Arbeca contra la repressió al sobiranisme

Aquest diumenge dia 11 i dissabte que ve, dia 17. A Arbeca se sortejarà també una urna de l'1-O de xocolata de mida natural.

Aquest diumenge, 11 de març, té lloc a Alfés una jornada solidària amb sardanes, vermut, dinar, bingo, música en directe, audiovisuals i concursos de dibuix, per fer caixa de resistència davant la repressió política de l'Estat sobre el sobiranisme. Igualment, el dissabte 17, a Arbeca, s'ha organitzat una vetllada en favor dels familiars dels presos polítics, amb actuacions, documental i sopar groc, amb la intenció de destinar els ingressos a les famílies dels presos. 

A Arbeca, a més, el CDR Front Arbequí ha posat en marxa un sorteig d’una urna de xocolata de mida natural, per a la qual es poden comprar butlletes durant tot el mes de març. La figura és un donatiu de Pa de Pessic Pastisseria, del mateix poble, on estarà exposada fins el dia 1 d'abril, quan es farà el sorteig. La recaptació anirà íntegrament a la caixa del CDR local per dur a terme accions al municipi i, en cas necessari, pagar possibles multes o fiances de persones o col·lectius implicats en el procés republicà.