COMARCA
- Les Borges Blanques

Un borgenc inicia una campanya per versionar la cançó 'No surrender' en honor a Puigdemont

Hector Suñol té fins el 20 de maig per recollir 5.000 euros en microdonacions a través de la plataforma Verkami.

Fa un parell de setmanes, el borgenc Hector Suñol va publicar un videclip amb la cançó ‘No surrender’, peça original de Bruce Springsteen intepretada l’estiu passat per un miler de músics a Vilanova de Bellpuig, dedicat al president Carles Puigdemont. Després de l’èxit a les xarxes, ara Suñol s’ha proposat produir una versió catalana de la cançó (‘No et rendeixis’), per a la qual ha contactat amb alguns grups i cantants de renom que estarien disposats a tirar-ho endavant.

Per fer-ho, però, necessita 5.000 euros, que es destinaran a la gravació de la canço, en estudis professionals. Suñol ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, on té fins el 20 de maig per aconseguir-los a través de petites donacions de particulars, que poden anar des d’un euro fins als 45, amb les corresponents recompenses per a cada cas (estrenes del videoclip per avançat, figuració als crèdits, entrega a domicili d’un dvd, samarretes dissenyades per Jordi Calvís, etc). 

En cas d’aconseguir-ho, la cançó es farà pública a les xarxes socials (Vimeo, Yotube...) i s'incorporarà al documental "Ni un pas enrere", que Suñol estrenarà el 4 de maig al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques. Les recompenses als qui facin aportacions al ‘No et rendeixis’ s'entregaran durant els mesos de juny i juliol. Si s’aconseguissin més diners dels 5.000 euros s'utilitzarien per a la inscripció i participació del documental en festivals internacionals.