COMARCA
- Les Borges Blanques

Un videoclip de Quim Vila pels presos polítics amb segell borgenc

Hèctor Suñol es fa càrrec de la producció audiovisual, amb gravacions a l'exterior de les presons i la participació d'altres borgencs.

El cantautor i monologuista Quim Vila presenta el 18 de maig a Moià, d’on és originari, un videoclip del seu tema “Democràcia”, que va compondre el 2014 i que ara recupera. En l’audiovisual hi col·laboren alcaldes, regidors i ciutadans de tota la comarca del Moianès, amb la intenció de reclamar la llibertat dels presos polítics.

La persona que havia de fer l’enregistrament, però, ha estat baixa i el borgenc Hèctor Suñol assumirà aquesta part, ambun temps rècord, per a la qual col·laboren també altres borgencs, com Jordi Bellmunt o Josep M. Caelles. Aquest dijous, la comitiva, amb Quim Vila entre ells, ha enregistrat algunes imatges a les Borges i ha sortit en direcció Madrid, on gravarà escenes a l’exterior de les tres presons (Estremera, Alcalà-Meco i Soto del Real).

El clip es projectarà en una festa divendres que ve al local Les Faixes, de Moià, amb entrada lliure, refrigeri, parlaments i música en directe.