COMARCA

Els premis del Garrigues en Flor viatgen fins a Tarrés, Juneda, Cervià, El Soleràs, Vinaixa, Els Torms i Puiggròs

Des del Consell hi ha la voluntat de donar continuïtat al certamen, que enguany ha superat el nombre d'incrits de l'edició anterior

Foto: El carrer calvari d'els Torms s'ha endut el premi al millor carrer. Foto: Turisme Garrigues

El Consell Comarcal, a través de l'ens Turisme Garrigues, ja ha fet públics els premis de l'edició d'enguany del concurs de composicions florals "Garrigues en Flor". El premi a la millor casa se l'ha endut Jaume París Pujol de Tarrés, gràcies a una composició a l'espai de carrer davant de casa que combinava els colors de diverses classes de flors amb la frondositat i verdor de diverses plantes. El premi a la segona millor casa ha estat per Dolors Rius Solé, de Juneda, que va omplir els dos balcons de la façana d'un conjunt floral amb diverses flors amb figures i motius amb reminiscències catalanistes. També s'ha concedit un accèssit a Paquita Ciuraneta Peiró, de Cervià.

L'únic premi que se sabia amb antelació és el de la votació popular, que va anar a parar a l'escola d'El Soleràs, on la votació a través de Facebook va atorgar el premi a la decoració floral de l'espai del pati feta pels mateixos alumnes. El premi al millor carrer ha viatjat fins a Els Torms, concretament per als veïns i veïnes del carrer Calvari, que van imaginar una composició amb molt color i referències a sèries de televisió infantils. En aquesta categoria també hi ha hagut un accèssit per al raval de les flors de Vinaixa. Per últim, el premi a l'Ajuntament se l'ha endut el consistori de Puiggròs, gràcies a les diferents actuacions a la plaça vora de l'ajuntament, on es va col·locar una espècie de tren fet amb caixes de fusta i es van folrar els arbres amb diverses teles. L'acte d'entrega de premis als guanyadors se celebrarà dimecres 11 de juny a partir de les onze del matí a l'escola d'Els Torms.