URBANISME
- Aspa

Els veïns d'Aspa trien el nom d'un nou vial

L'Ajuntament ha organitzat un procés participatiu per posar nom al carrer que ha quedat després de l'enderroc d'un immoble.

(foto: arxiu)

L'Ajuntament d'Aspa ha organitzat un procés participatiu per decidir el nom del nou vial que s'ha obert després de l'enderroc d'un immoble adquirit pel consistori entre els carrers Sant Sebastià i Graveta. Durant una setmana, els veïns i veïnes van poder proposar noms en una bústia i ara, els vuit que en van sortir, s'han repartit a les cases amb un sobre i el dilluns dia 20 al vespre es posarà una urna al consistori per votar. El nom amb més vots serà l’escollit per al nou carrer.

Altres consultes pel nomenclàtor
El d’Aspa no és el primer procés participatiu que es fa a la comarca per triar el nom d’un espai públic. Al mes de febrer, l’Ajuntament de Sunyer en va engegar un de similar, que en aquella ocasió va servir per batejar set nous espais. També aquest any, l’Ajuntament de Juneda ha dut a terme una consulta per escollir entre dues opcions el nom d’un nou parc urbà. Anteriorment, l’Ajuntament de Llardecans també va posar a votació popular el nom de l’aleshores anomenada plaça de la Constitució.