LLEURE
- Les Borges Blanques

La Firra, la mostra de cervesa artesana de les Garrigues, celebrarà la 5a edició el 20 d'octubre

S'hi preveu la participació d'una desena d'elaboradors. Entre els grups musicals que hi actuaran hi ha 'A Sound of Thunder', que ha popularitzat una versió metal dels Segadors.

(foto: Xavi Minguella)

L’associació Amics de la Cervesa està ultimant els preparatius del que serà la cinquena edició de la Firra, la mostra de cervesa artesana que es fa al passeig del Terrall de les Borges des de l’any 2013. Enguany serà el dissabte 20 d’octubre, amb un format pràcticament igual que les anteriors edicions, és a dir, una desena d’elaboradors –alguns s’hi estrenaran aquest any– que vendran diferents varietats de cervesa durant tot el dia, beermouth, dinar popular, bingo, activitats infantils, actuacions musicals, beerbacoa, sortejos, etc.

Els grups que amenitzaran la festa aquesta vegada són Judy G. Martin's Trio (country), The Big Jamboree (rithm’n’blus i rock’n’roll), Saphie Wells and the Swing Cats (swing) i el grup de heavy metal nord-americà A Sound of Thunder, popular per haver versionat l'himne dels Segadors. Quant a activitats infantils, l’organització prepara jocs amb el Consell Esportiu al matí, un contacontes al migdia i inflable i pallasso a la tarda.

Enguany, el color corporatiu de l’esdeveniment és el groc, en referència a la solidaritat amb els presos polítics i exiliats catalans. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges i algunes entitats i comerços locals.