COMARCA
- Les Borges Blanques

Cotxes i roba, junts en una curiosa desfilada a les Borges

Nexcar i Lorette Group han organitzat pel divendres 28 una mostra de vehicles i moda femenina amb una passarel·la al lateral de l’avinguda Francesc Macià. Música i ball amenitzaran la festa.

(foto: Arxiu)

L’empresa automobilística Nexcar i la botiga online de moda Lorette Group, ambdues de les Borges Blanques, han preparat pel divendres 28 de setembre un esdeveniment conjunt: una desfilada de cotxes i de roba sobre una mateixa passarel·la, una posada en escena mai vista fins ara, asseguren els organitzadors.

La desfilada, que és gratuïta, serà al vespre, entre quarts de nou i quarts d’onze, i es farà al lateral de l’avinguda Francesc Macià, via que, per seguretat, es tallarà al trànsit. Tant cotxes com models –professionals– desfilaran sobre una moqueta decorada a nivell de terra, al ritme de la música que posarà un DJ, mentre un grup de ballarines també faràun espectacle d’acord amb el cotxe, la roba i la música de cada moment. Quant a vehicles, se’n podrà veure de turismes utilitaris, familiars, monovolums o SUV, mentre que la roba s’enfocarà vers la nova temporada femenina de tardor.

A l’acabar, es podrà visitar la botiga de Nexcar, on es podran veure i consultar preus de vehicles, així com emprovar la roba de Lorette Group. Nexcar és una empresa fundada el 2001, especialitzada en reparació de vehicles, carrosseria, pintura i compra-venda. El taller està situat a Arbeca i la botiga és a les Borges. Lorette Group va posar-se en marxa el passat mes de juny, també amb servei d’assessorament d’imatge, i té la seu al Centre d’Empreses Innovadores. Té previst obrir aviat també al c/Magdalena de Lleida.