CULTURA
- Juneda

Assaig obert a Juneda d'una companyia de teatre gestual i de titelles

Zero en Conducta ha estat fent una residència artística al Teatre Foment, que culmina aquest dimecres. Es podrà veure en primícia l'obra que s'estrenarà a Holanda.

El Teatre Foment de Juneda acull aquests dies una estada artística de la companyia Zero en Conducta, de teatre gestual i de titelles, que servirà per finalitzar la producció He Man Eh-La mecánica del alma, que estrenaran pròximament a Holanda. Aquest dimecres 26, la companyia fa un assaig obert a l’equipament junedenc, on es podrà veure en primícia l’espectacle abans que ningú.

Aquesta residència artística és, al mateix temps, el tret de sortida de la 30a edició de la Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà el 3, 4 i 5 de maig de 2019, ja que està coproduïda amb la Fira i el Foment. He Man Eh-La mecánica del alma és el cinquè espectacle de la companyia, creada el 2011. Des d'aleshores, Zero en Conducta ha estat una de les companyies habituals a la Fira de Titelles, on ha presentat alguna de les obres. Amb La dernière danse de Brigitte, per exemple, es va emportar el premi Drac d'Or la Millor Interpretació en l’edició de 2017.

L’assaig obert d’aquest dimecres a Juneda és a les 8 del vespre i té un preu de 5€ (gratuït per als Amics del Teatre Foment). A l’acabar la representació, el públic podrà comentar-la amb els membres de la companyia.