POLÍTICA
- Les Borges Blanques

Enric Mir manté el 75% de dedicació a la Diputació, ara amb una retribució de 53.664 euros

Com a diputat, l'alcalde de les Borges rebia 28.997 euros però l’organisme provincial li ha assignat una cinquena vicepresidència que fins ara no existia.

(foto: Aj. Borges)

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, mantindrà la dedicació parcial del 75% a la Diputació de Lleida després de la reordenació de càrrecs arran de la dimissió de Joan Reñé com a president i el pas de Rosa M. Perelló a màxima responsable de l’organisme provincial. Una de les primeres mesures de Perelló ha estat la creació d’una nova vicepresidència, la cinquena, que no existia fins ara i que ocuparà Enric Mir.

L’alcalde de les Borges manté, per tant, la dedicació parcial que ja tenia a la Diputació, però amb el nou càrrec passa de rebre una assignació econòmica de 28.997 euros a una de 53.664, segons la resolució de Presidència del 18 d’octubre, publicada avui dilluns al Butlletí Oficial de la Província. La mateixa resolució estableix que Eloi Bergós, alcalde de Penelles i escollit recentment com a vicepresident quart, manté la dedicació exclusiva a la Diputació i, en conseqüència, rebrà una retribució de 71.552 euros. 

Enric Mir va entrar com a diputat provincial el juny de 2015 i la impossibilitat de rebre dos sous públics va fer que renunciés al d'alcalde de les Borges, on estava previst que rebés 2.160 € bruts en 14 pagues. Mir manté, això sí, els 8.800 euros anuals com a indemnització d'assistència a plens i reunions de juntes de govern i comissions informatives.