COMARCA
- Les Borges Blanques

Els comerciants de les Borges sortegen 45 petits electrodomèstics entre els compradors d’aquest novembre

Els compradors hi poden optar si omplen una butlleta amb 8 segells de diferents botigues adherides amb una compra mínima de 20 euros a cada una.

(foto: Aj. Borges)

L'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha presentat aquest dimecres la campanya "Novembre de regal", amb la qual sortejarà 45 electrodomèstics entre els compradors que omplin una butlleta amb 8 segells de diferents establiments adherits, que acreditaran una compra mínima de 20 euros feta a cada un d'aquests comerços.

La promoció dura un parell de setmanes, fins el 23 de novembre, durant les quals es faran tres sortejos de 15 regals, els divendres 9, 16 i 23 de novembre, a ¼ de 9 del vespre. Les butlletes s'hauran de dipositar a l'urna que hi ha instal·lada als baixos de l'Ajuntament, que col·labora amb la iniciativa, i els regals es podran recollir cada dissabte, entre les 12 i la 1 del migdia als baixos del carrer Nou, núm. 2 de la capital garriguenca.

L’Agrupació de Comerciants remarca que no seran vàlides les butlletes amb dos segells del mateix establiment i que al moment de fer l'entrega del regal es traurà una butlleta en la que figurarà l'electrodomèstic concret que es lliurarà. Entre els productes sortejats hi ha microones, torradores, assecadors, afaitadores corporals, planxes, sandvitxeres, picadores, batedores de braç, bullidores d'aigua, espremedores i calefactors.

La presidenta de l'Agrupació, Montserrat Pijuan, explica que amb aquesta campanya “volem contribuir a dinamitzar els nostres comerços amb uns regals molt interessants i atractius, que ens servirà per a escalfar motors de cara a la sempre intensa època de Nadal". Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha volgut animar els borgencs i garriguencs a comprar a les botigues de les Borges “i aprofitar aquesta ofertassa que fan els nostres comerciants, ja que els establiments de proximitat contribueixen de manera determinant a enfortir la nostra economia".