ECONOMIA
- Les Borges Blanques

Ajuts de 300 euros per al lloguer de locals comercials a les Borges

L'Ajuntament atorga la subvenció a sis propietaris que han llogat espais durant el 2018 per a usos comercials o de negocis.

(foto: Aj. Borges)

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha concedit subvencions de 300 euros a sis propietaris de locals que els han llogat durant el 2018 amb la finalitat de reconvertir-los en establiments comercials i/o de negocis. Es tracta d'una de nova línia d’ajuts que va posar en funcionament el consistori per incentivar l'activitat comercial a la capital de les Garrigues i per la qual es va reservar una partida de 3.000 euros en total. Tots els interessats van poder presentar les sol·licituds entre juliol i novembre.

Aquestes subvencions se sumen a les que també ha resolt recentment el consistori borgenc sobre contractació de nous treballadors, en què l’Ajuntament atorga 1.000 euros per cada nou empleat a jornada completa i 500 si la incorporació és de joves per fer pràctiques durant almenys sis mesos. En aquest àmbit es van presentar 13 sol·licituds d’empreses, corresponents a la incorporació de 18 treballadors.