ECONOMIA
- Les Borges Blanques

Grup Pujol opta per concentrar la producció de cases a les Borges

És l’emplaçament del grup amb més possibilitats de creixement, atesa la gran superfície vacant en comparació amb la ubicació de Mollerussa, ja situada en ple sòl urbà.

L'empresa PMP Cases Prêt-à-porter, la divisió de cases prefabricades del grup Pujol, té la intenció de concentrar la fabricació d'aquestes estructures, ara repartida entre les Borges, Mollerussa i Lleida, en una sola ubicació, la del polígon Castellots, entre les Borges i la Floresta, on Pujol ja té un centre productiu i ja fa una part del procés. Aquest és l'emplaçament del grup amb més possibilitats de creixement, en comparació amb les instal·lacions de Mollerussa, ja situades en ple sòl urbà de la capital del Pla d'Urgell.


(foto: Xavi Minguella)

Per a tal efecte, l'empresa farà servir dues naus noves al recinte industrial que el grup té a les Borges Blanques. L'inici de l'activitat de muntatge, que PMP preveia engegar a finals de març, haurà d'esperar, ja que per normativa s'han d'acabar primer les obres d'urbanització del polígon en qüestió, que encara no estan finalitzades. Fonts de l'empresa expliquen és un projecte que s'anirà integrant "poc a poc, sense pressa". Quant a llocs de treball, de moment no es preveu que se'n creï de nous, sinó que es redistribuirien els actuals.