COMARCA
- Les Borges Blanques

La Policia Local de les Borges deté una persona per desobediència greu a l'autoritat

Els agents li havien trobat uns cabdells de marihuana i, al fer la denúncia i comunicar-li que tenia una citació pendent del jutjat, l'acusat s'hauria alterat.

(foto: arxiu)

Agents de la Policia Local de les Borges han detingut aquest matí una persona, acusada de desobediència greu a l’autoritat. Els fets han començat quan en una ronda habitual pel centre de la població, a la cruïlla del carrer Nou amb el carrer el Carme, els agents han vist l’home amb actitud sospitosa i l’han identificat i escorcollat. Com que a l’escorcoll, segons fonts policials, li haurien trobat cabdells de marihuana, se l’han emportat a l’Ajuntament –situat a escassos metres– per tramitar una denúncia. 

Un cop allí, els agents han comprovat que el denunciat, de 39 anys i no resident a la població, tenia una ordre de citació pendent en un jutjat i, al comunicar-li, sempre segons fonts del cos municipal, s’hauria alterat notablement i fins i tot hauria volgut prendre les pertinences requisades als agents i marxar, amb la qual cosa se l’ha reduït i detingut.

Un cop feta una revisió mèdica del detingut al CAP de les Borges per possibles lesions del detingut, aquest serà traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra que hi ha a la població per tal que sigui custodiat.