COMARCA

El president Torra visita diumenge diverses zones de la Conca de Barberà i les Garrigues afectades per la llevantada

Ja va ser dimecres a l'Albi i aquesta vegada serà a les Borges per presidir el Consell d'Alcaldes i visitarà la Floresta.

(foto: ACN)

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà aquest diumenge, 27 d'octubre, les comarques de la Conca de Barberà i les Garrigues, afectades per la llevantada de dimarts. El president arribarà a les 9 del matí a Montblanc i, acompanyat de l'alcalde, Josep Andreu, del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, anirà a zones afectades pels aiguats. Posteriorment, es traslladarà a l'Espluga de Francolí, per seguir l'evolució dels treballs que s'estan fent al municipi al costat de l'alcalde, Josep Maria Vidal.

Després de l’Espluga de Francolí, cap a quarts de 12, Torra presidirà la reunió del Consell d'Alcaldes de les Garrigues, que tindrà lloc a les Borges, en què també participaran la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, el conseller Calvet i el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramón Farré.

Finalment, a la 1, el president de la Generalitat es traslladarà a la Floresta per conèixer també de primer mà els efectes del temporal en aquest poble, acompanyat de l'alcalde, Jaume Setó, i altres membres del consistori.

La visita de Torra, que ja va ser dimecres a l’Albi, s’afegeix a les que aquests dies han fet diverses autoritats polítiques a la comarca, com el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón o el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín.