CARRETERES
- Castelldans , El Cogul

La pista de Castelldans al Cogul s'obrirà dilluns

Es va tallar al trànsit el 13 de novembre al detectar-hi desperfectes provocats per l'aiguat de l'octubre i que amenaçaven de desprendre el ferm.

(foto: F.F.)

L’Ajuntament de Castelldans preveu reobrir al trànsit la pista que va al Cogul, un cop avui finalitzin els treballs per consolidar el ferm, malmès arran de l’aiguat de l’octubre. Els desperfectes es van detectar el 13 de novembre i amenaçaven de desprendre part de la carretera, amb la qual cosa es va optar per prohibir-hi el trànsit rodat. No obstant això, molts conductors han fet cas omís de la mesura i hi han continuat circulant.

Les obres que s’hi fan han consistit en reomplir amb terra i grava el tram afectat, d’uns 100 metres, una actuació provisional que, més endavant, quan hi hagi disponibilitat pressupostària, es completaria amb asfaltatge. Per això, des del consistori recorden que caldrà circular amb encara més precaució per la zona i baixa velocitat. A més d’aquest punt, l’Ajuntament de Castelldans valora en més de 100.000 euros els danys ocasionats per l’aiguat a la xarxa municipal de camins, pels quals ja han presentat el formulari corresponent a Diputació i Generalitat.