COMUNICACIÓ
- Juneda

Un grup de joves de Juneda inicia un programa mensual de ràdio

Van emetre el primer programa el 16 de desembre i tenen la intenció de fer-ne un cada mes. El següent està previst pel 20 de gener.

(foto:Aj. Juneda)

Un grup de joves junedencs van preparar i emetre el passat 16 de desembre, de 4 a 6 de la tarda, el primer programa de ràdio de Fora de control, l'espai radiofònic que han començat a l'emissora municipal i que, a més de Marta Mateus, tècnica de Ràdio Juneda, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Oficina Jove de les Garrigues. La iniciativa neix del propi grup de joves, que volen donar a conèixer el món de la ràdio entre la seua generació i parlar-hi de les seues inquietuds.

Al primer programa, per exemple, es van posar sobre la taula qüestions com les xarxes socials, els esports, la música o l'emergència climàtica. L'equip de voluntaris  treballa ara en un segon programa, que s'emetrà el 20 de gener. La intenció és poder fer un programa un dilluns de cada mes. L'Ajuntament de Juneda, la Regidoria de Joventut i l'Oficina Jove de les Garrigues veuen amb molt bons ulls el projecte i hi donen suport. "Creiem que els i les joves són el motor dels nostres municipis i seran els futurs ambaixadors de les nostres entitats", diu Jordi Montané, regidor de Joventut.