INCENDI
- Redacció / Juneda

[ACTUALITZACIÓ] Vàries persones intoxicades en l'incendi d'un pis a Juneda

Els fets han ocorregut en un habitatge del mateix edifici on ja es va posar foc al novembre. S'hi han desplaçat sis ambulàncies i dos helicòpters del SEM.

[ACTUALITZACIÓ 13.58h]
Finalment han estat 33 les persones ateses pels serveis mèdics, totes per inhalació de fum. D’aquestes, 13 han estat traslladades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, tres al consultori de Juneda i una nena de 4 anys a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona amb un dels helicòpters medicalitzats. 16 persones han estat donades d’alta in situ.

--------------------------------------------------------------------------------------------

A quarts d’11 del matí d’aquest divendres els Bombers han rebut l’avís d’un incendi en un pis del carrer Prat de la Riba de Juneda. Ara el foc està apagat i s’està remullant la zona afectada, però el fum de l’incendi ha intoxicat diverses persones. Algunes fonts apunten que serien cinc menors (avui és dia de lliure elecció a l’escola) i tres adults, però els efectius del SEM, que s’hi han traslladat ràpidament amb sis ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats i quatre metges, quatre infermers i nou tècnics, encara estan treballant atenent veïns afectats i no tenen comptabilitzada una xifra exacta.

El foc ha cremat completament un habitatge del primer pis del bloc, un immoble que ja va patir un incendi el mes de novembre passat que va obligar a evacuar unes 80 persones, sense que en aquella ocasió hi hagués ferits.
--------------------------------------------------------------------------------------------

[ACTUALITZACIÓ 13.06h]
Segons confirma el Servei d’Emergències Mèdiques, s’han atès 18 persones, de les quals 13 són adults i 5 són menors. 17 han estat traslladades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida i un infant a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Les mateixes fonts indiquen que cap dels 18 és de caràcter greu, sinño que tots són lleus o, en terminologia d’emergències, “menys greu”. L’infant traslladat a Barcelona és un d’aquests casos. Amb tot, el personal santitari encara treballa a la zona i la xifra final de persones ateses podria augmentar