COMARCA
- Redacció / Les Borges Blanques

La ITV també tanca, al quedar ajornada la caducitat de la inspecció

Suposa, també, la cancel·lació del servei de cita prèvia i l'anul·lació de les cites prèvies ja concertades, així com la gestió d'expedients de reforma i inspeccions no periòdiques.

(foto: arxiu)

Ahir al migdia, l’estació d’inspecció tècnica de vehicles (ITV) que hi ha a les Borges Blanques va tancar portes temporalment, mentre duri l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol. Així s’ha fet, també, a tota la resta d’estacions d’aquest tipus, ja que es considera que la revisió de vehicles queda inclosa dins el conjunt de tràmits administratius que s’han interromput. De fet, el govern espanyol ha anunciat una moratòria dels terminis relacionats amb la caducitat de la ITV. Això suposa, també, la cancel·lació del servei de cita prèvia i l’anul·lació de les cites prèvies ja concertades, així com la gestió d’expedients de reforma i inspeccions no periòdiques.

L’empresa, que en el cas de les Borges és TÜV SÜD ITV, assegura que “no només està compromesa amb la seguretat dels usuaris sinó plenament decidida a protegir la salut de tot l’equip humà que forma part de les estacions d’ITV”. Amb tot, es farà atenció telemàtica per a solucionar dubtes, a través del correu electrònic i el web corporatiu.