COMARCA
- Redacció / Les Borges Blanques

Set denúncies a les Borges per no respectar el confinament

El consistori de la capital garriguenca ha adquirit 300 mascaretes i 50 bates per a la residència de gent gran, el CAP i el personal municipal exposat al contagi.

(foto: Ràdio les Borges)

La Policia Local de les Borges Blanques ha interposat set denúncies a diferents persones del municipi per no respectar el confinament decretat des del passat 14 de març. Així ho ha informat l’Ajuntament aquest dimecres, en una nota en què també s’explica que s’han comprat i distribuït 300 mascaretes i 50 bates per a la residència de gent gran de la localitat, el CAP i el personal municipal que pugui estar exposat al contagi. El material va ser lliurat el cap de setmana. El consistori també ha adquirit 18 paquets “amb els quals poder confeccionar més bates, si és necessari, donada la dificultat per aconseguir aquest material”, s’explica.

Desinfecció del nucli urbà
La primera tinent d'alcalde de les Borges, Núria Palau, ha informat que la brigada municipal continua netejant i desinfectant els elements i els carrers sensibles de la població diàriament, i ha anunciat que aquest dimecres al vespre està prevista una desinfecció general de tot el centre urbà de les Borges, amb la col·laboració de diversos pagesos i de la seva maquinària. Palau ha demanat que mentre durin les tasques la gent s'abstingui de sortir al carrer, “tot i que els productes utilitzats són innocus a persones i animals”, i que no es deixin els vehicles estacionats al carrer a tocar de les voreres. Aquests treballs es repetiran cada dilluns, dimecres i divendres mentre duri el perill de contagi.

Felicitació d’aniversari
A banda de les tasques pròpies de vigilància i seguretat, la Policia Local va dur a terme ahir una acció poc habitual: a petició d’amics i familiars, anar amb el cotxe patrulla davant del domicili d’un nen que feia anys i felicitar-lo amb una cançó per megafonia.