CARRETERES
- ACN

Denunciat penalment per circular a 205 km/h per l'N-240

Els agents van enxampar el conductor pels volts de les nou de la nit del dimecres dia 6 de maig, en el transcurs d'un control preventiu entre els termes de Juneda i Lleida.

Fotografia del vehicle denunciat. FOTO: CME

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home, de 25 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. Els agents van enxampar el conductor pels volts de les nou de la nit del dimecres dia 6 de maig, en el transcurs d'un control preventiu de velocitat que es va fer al punt quilomètric 85,5 de la N-240, entre els termes de Juneda i Lleida. El radar va detectar un vehicle circulant a 205 km/h en un tram on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. 

Davant la impossibilitat d'aturar en aquell moment el vehicle, el Grup de Recerca de Documentació de l'Àrea Regional de Trànsit de Ponent va obrir una investigació per tal de localitzar el conductor. Un cop identificat, se li va notificar que quedava investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat que superava el marge de 80 km/h per sobre de la genèrica, tal com recull l'article 379 del Codi Penal.