SOLIDARITAT
- Bellaguarda , Castelldans

Dos noves iniciatives solidàries a la comarca per lluitar contra el virus

A Bellaguarda es vendran camisetes amb el lema 'Sempre al peu del canó' mentre que a Castelldans, l'ass. de joves 'Lo Portal' organitza una recollida d'aliments.

Els dos models de camiseta que vendrà l'ajuntament de Bellaguarda. FOTO: Aj. Bellaguarda

L'ajuntament de Bellaguarda i l'associació de joves 'Lo Portal' de Castelldans, s'han sumat en els darrers dies a les desenes d'iniciatives solidàries que en les darreres setmanes s'han engegat a diferents punts de la comarca per tal de contribuir en la lluita contra el Coronavirus, ja sigui ajudant en la compra de material sanitari o tenint en compte els efectes socials derivats de l'emergència sanitària.

A Bellaguarda, un dels pobles de les Garrigues més afectats per la pandèmia, l'ajuntament ha engegat una campanya solidària amb l'objectiu de recaptar fons per la compra de material de protecció i sanitari promoguda pel Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) i el Col·legi Oficial d'Infermeres i infermers de Lleida (COILL). Aquesta campanya té tres canals de participació: es pot realitzar una donació a través de transferència bancària a un número de compte del consistori de Bellaguarda, també hi ha l'opció de fer la donació físicament a través de la finestreta de l'ajuntament i, per últim, hi ha la possibilitat d'adquirir a les mateixes dependències municipals, una samarreta específica per la campanya, on s'hi observa el lema "Bellaguarda solidària, Sempre al peu del canó". El preu és de 10 euros.


 

Pel que fa a Castelldans, l'associació de joves 'Lo portal' va engegar el passat dilluns 18 de maig una campanya de recollida d'aliments per a les persones més necessitades, que s'han vist colpejades per l'estat d'emergència sanitària. Es demana, principalment l'entrega de llet, oli, conserves, cereals, arròs, pasta o llegums, entre d'altres. Els aliments es poden portar a la botiga de la Susanna, el Rebost i l'ajuntament fins al diumenge 31 de maig.