LLEURE
- Redacció / Les Borges Blanques

El Concurs de Paelles de les Borges, també confinat

L'associació Amics del Terrall, l'Ajuntament i la Comissió de Festes convoquen un concurs fotogràfic de la festa per Instagram.

(foto: Xavi Minguella)

El 29è Concurs de Paelles que s’havia de celebrar aquest diumenge, 7 de juny, al passeig del Terrall de les Borges, coincidint amb el de Cassoles de Tros de Juneda, haurà de ser en un format també domèstic a causa de les restriccions d’actes públics multitudinaris per la Covid-19. L’associació Amics del Terrall, la Comissió de Festes i l’Ajuntament de les Borges organitzen enguany una edició diferent, en què animen els borgencs i borgenques a fer la paella a casa i compartir la jornada a les xarxes socials. En aquest sentit, s’ha convocat un “vermut als balcons” de les 12 a la 1 del migdia i un concurs de fotografia sobre les paelles d’enguany a través d’Instagram, on s’haurà d’etiquetar el perfil de l’Ajuntament. Hi haurà premis de 150, 100 i 50 euros per a les millors instantànies.

Així mateix, l’organització dona l’opció d’encomanar racions de paella, a 5 euros cada una, que seran entregades a domicili. L’últim dia per reservar-ne era el 2 de juny.