COMARCA
- Redacció / Torregrossa

Dos detinguts a Torregrossa per una plantació interior de marihuana

Els Mossos van iniciar una investigació a l'abril arran d'un incendi en una caixa de comptadors d'un carrer del municipi.

(foto: Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 31 anys i una dona de 30, tots dos veïns de Torregrossa, com a pressumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. La investigació va començar a finals d'abril, quan hi va haver un incendi en una caixa de comptadors del carrer Barceloneta que va fer pensar en una possible connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Davant la possibilitat que l’incident estés relacionat amb una plantació interior de marihuana, la Policia va obrir una investigació en què es va constatar que en una casa situada del mateix carrer hi hauria el cultiu. Finalment, dimarts es va detenir un parella com a responsables de la plantació i l'endemà es va fer una perquisició a la casa, on es van intervenir 1.988 plantes de marihuana, 305 grams de cabdells assecats, material fitosanitari per al creixement de les plantes i una bàscula de precisió. Al recinte hi havia una instal·lació elèctrica amb làmpades i equips d'aire condicionat connectats de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran demà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.