CORONAVIRUS
- Redacció / Les Borges Blanques

Un cas positiu per la Covid-19 al parc de bombers de les Borges obliga a confinar quatre persones

Segons fonts del parc, els confinats son els companys de torn de la persona que va donar positiu; almenys un d’ells ja s’ha fet el test i el resultat ha estat negatiu.

El parc de bombers voluntaris de les Borges. Foto:Arxiu

Tal com avança l’ACN i ha confirmat Som Garrigues, el cas d'un positiu per la Covid-19 detectat al parc de bombers voluntaris de les Borges Blanques ha obligat a confinar quatre persones a la capital garriguenca.

Segons fonts del parc, en els darrers dies un dels bombers voluntaris presentava símptomes de Coronavirus i un cop s'ha sabut el resultat positiu del test, el servei mèdics de Bombers ha recomanat que els companys de torn guardessin 7 dies de quarantena als seus domicilis per evitar riscos. Les mateixes fonts asseguren que almenys un d'aquests bombers aïllats ja s'ha fet el test i el resultat ha estat negatiu.

128 nous positius a la regió de Lleida

Les funeràries han reportat vuit noves morts per covid-19 a Catalunya en les últimes hores, segons l'últim balanç de Salut, presentat aquest migdia. Això situa la xifra global de víctimes en 12.584. Són dotze defuncions menys que les informades dimecres.

Pel que fa a la regió sanitària de Lleida, els casos s'eleven fins als 3.491. En aquest territori, amb diversos brots declarats, hi ha 128 casos més que en l'últim balanç fet públic pel departament de Salut ahir.