CULTURA
- Juneda

El Centre d'Arts acull per primer cop una 'performance', a càrrec de l'artista Helena Kotnik

El Centre d’Arts Juneda va acollir per primera vegada el passat 4 de febrer dins les instal·lacions del Complex Cultural una performance anomenada "Verschiedene Bilde", a càrrec de l’artista Helena Kotnik. Una trentena de persones van assistir a la seua inauguració.

La performance "Vierschidene Bilde" és una exposició on l’artista mostra dibuixos, imatges i aquarel·les agrupats per temàtiques provocant d’aquesta manera i a través de seva intervenció, que flueixin diferents discursos entre el públic assistent, l’artista i les obres o reproduccions. Amb aquesta performance el Centre d’Arts pretén mostrar i apropar aquest tipus d’expressió artística al amics i simpatitzants de l’art a Juneda així com al seu entorn, donat que es tracta d’una modalitat força desconeguda per la majoria de gent.

Les imatges utilitzades en la performance romanen en exposició al hall del Complex Cultural fins a mitjans de febrer de 17.00 a 20.00 hores.

Una pinzellada biogràfica

La jove artista Helena Kotnik es va iniciar en la modalitat de la performance a la Universitat de Barcelona durant els seus estudis, però no és fins que se’n va anar a Viena quan ella es va endinsar d’una manera més especialitzada en aquest món. A la ciutat austríaca va assolir una vasta experiència. Més tard va continuar els seus estudis en aquest camp a França fins al dia d’avui que es troba de nou a Catalunya on últimament ha estat col·laborant amb el centre artístic Ca L’Estruch.