COMARCA
- Redacció / Els Omellons , Juneda

Toca la loteria a Juneda i els Omellons

L'Administració de Loteria de Juneda ven sis sèries del número premiat el dissabte amb 12.000 euros per dècim, tres de les quals a Lleida, dues als Omellons i una a finestreta.

L'establiment junedenc on es van sis sèries del número premiat.

L'Administració de Loteria de Juneda, situada al carrer la Font, va repartir dissabte el segon premi de la Lotería Nacional, que va recaure en el número 16180. Per cada sèrie tocaven 120.000 euros, 12.000 per dècim, i de Juneda en van sortir sis sèries. D’aquestes, cinc es van vendre a través d’establiments abonats a l’Administració junedenca: tres a una fleca del barri de la Bordeta i dues al bar casal dels Omellons; l’altra es va vendre per finestreta a Juneda mateix.

Es dona la circumstància que el bar dels Omellons, tot i estar tancat, havia seguit venent loteria entre els seus clients aquestes darreres setmanes. Els veïns havien pogut seguir adquirint el número setmanal a casa del seu responsable, que va fer un pregó per anunciar que no s'aturava la venda de loteria dels dissabtes.

Des de l’Administració de Loteria de Juneda expliquen que el 16180 és un dels números històrics del local i que és molt sol·licitat entre la seva clientela. “Es tracta del número auri o número d'or, descobert en l'Antiguitat i que fascina als matemàtics, s'associa a la perfecció i té una important presencia en elements naturals i artístics, especialment en la pintura i l'arquitectura”, afirmen. Els responsables de l’establiment han rebut la notícia “amb molta il·lusió” i confien que sigui “un bon auguri de cara als propers sortejos de Nadal i el Nen en aquest any difícil”.