COMARCA
- ACN/Redacció / Torregrossa

Accident múltiple a l'N-240, amb l'autopista tancada per boira

Fa cinc anys, el Servei Català de Trànsit es va comprometre a estudiar alternatives al tancament de l'AP-2, però de llavors ençà no hi ha hagut cap canvi.

Un accident amb quatre vehicles implicats manté tallada la carretera N-240 entre Juneda i Lleida. Els fets han succeit a l’alçada de Margalef i hi hauria diverses persones ferides, una de les quals ha hagut de ser excarcerada de l’interior del vehicle pels Bombers. 

Els serveis d'emergències han rebut l'avís pocs minuts abans de les 8 del matí. Vuit persones han resultat ferides, dues de les quals greus, cinc lleus i una menys greu, i totes han estat traslladades a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els Bombers n’han hagut d’excarcerar una de l’interior del vehicle. 

Durant el tall de la carretera, que ha durat fins a 2/4 de 10, hi ha hagut retencions de fins a quatre quilòmetres en ambdós sentits, segons informen els Mossos d’Esquadra. Al lloc de l'accident hi han treballat dues dotacions dels Mossos, cinc dels Bombers de la Generalitat i efectius del SEM, que ha activat nou ambulàncies per atendre els ferits i traslladar-los a l'hospital.

El sinistre ha tingut lloc en un matí que, precisament, s’ha tallat al trànsit l’autopista AP-2 per boira densa en el tram que va paral·lel a l’N-240, cosa que està suposant retencions importants a l’enllaç amb l’N240 a les Borges. Fa cinc anys, el Servei Català de Trànsit es va comprometre a estudiar alternatives a aquest tancament, però de llavors ençà no hi ha hagut cap canvi en les directrius.