EDUCACIÓ
- Redacció

Els Consells Comarcals del Segrià i el del Pla d'Urgell també suspenen el transport escolar

Encara es mantenen tallades les carreteres LP-7013, del Vilosell fins a la cruïlla amb la C-242,l'LV-2014, de l'Espluga Calba fins a Maldà i l'LV-7011, de Juncosa a l'Albagés. En altres vies garriguenques és obligatori circular amb cadenes.

Imatge de la nevada al nucli urbà de Castelldans. FOTO: Aj. de Castelldans

El Consell Comarcal del Segrià i el del Pla d'Urgell han decidit suspendre el servei de transport escolar per demà 11 de gener a causa de les dificultats per a circular a conseqüència de la gran nevada i el perill que les carreteres puguin estar parcialment glaçades per les baixes temperatures. Això vol dir que almenys durant el dia de demà no circularan busos escolars en tots els pobles de les Garrigues històriques. La mateixa mesura ja s'havia pres des del Consell de les Garrigues aquest migdia.

Pel que fa a les restriccions de circulació, a aquesta hora encara es mantenen diverses vies tallades: l'LP-7013, del Vilosell fins a la cruïlla amb la C-242,l'LV-2014, de l'Espluga Calba fins a Maldà i l'LV-7011, de Juncosa a l'Albagés. A més, és obligatori l'ús de cadenes a la C-230a, de Sunyer fins a Llardecans, la LV-7003, també des de Sunyer fins a l'enllaç amb la C-230, a la C-233, de Castelldans a l'Albagés i la C-242, a l'altura de Torrebesses.