CARRETERES, CLIMATOLOGIA, EDUCACIÓ
- Redacció

Suspès per segon dia consecutiu el transport escolar a les Garrigues Altes, la Pobla de Cérvoles, el Vilosell i el Cogul

Pel que fa als centres educatius de les Garrigues històriques, tant el Consell del Segrià com el del Pla d'Urgell han comunicat que demà es restablirà el servei.

Imatge de la plaça del Vilosell avui, on s'estaven duent a terme tasques de neteja. FOTO: Oriol Bosch/ACN

El Consell Comarcal de les Garrigues, donada la situació de diverses vies garriguenques afectades pel temporal de neu i la previsió de fortes glaçades per aquesta matinada, ha anunciat que demà no es podrà prestar el servei de transport escolar a diversos municipis de les Garrigues Altes: Juncosa, el Soleràs, els Torms, Bellaguarda, Granyena, Granadella i Bovera. És a dir, continuarà suspès el transport d'alumnes a l'Institut de la Granadella, a l'escola del Soleràs i a la de Juncosa.

Tampoc hi haurà transport per als alumnes de la Pobla i el Vilosell que utilitzen la ruta de la Pobla-Vilosell- l'Albi-Vinaixa-Les Borges com la que enllaça la Pobla- el Vilosell-escola de l'Albi. Per últim, també s'ha decidit no traslladar fins a les Borges els alumnes del Cogul.

Per últim, les tres línies de transport regular que són de competència delegada al Consell Comarcal (les Borges-Juncosa, les Borges-la Pobla de Cérvoles i Torrebesses-Bovera) tampoc funcionaran demà, segons ha informat a Ràdio les Borges l'ens comarcal.

Pel que fa als centres educatius de les Garrigues històriques, tant el Consell del Segrià com el del Pla d'Urgell han comunicat que demà es restablirà el servei.