CORONAVIRUS
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ajuntament de les Borges acorda reobrir els equipaments municipals a partir de demà

El consistori borgenc ha pres la decisió després de la reunió que ha mantingut amb els responsables del departament de Salut. 

Els parcs infantils de les Borges e smantenien tancats des del 15 de gener. FOTO: Xavi Minguella

L'ajuntament de les Borges Blanques ha decidit reobrir els equipaments municipals a partir de demà. Les instal·lacions restaven tancades al públic des del passat 15 de gener i avui, després de la reunió amb els responsables del departament de Salut provincials, i veient que el nombre de casos positius a la capital garriguenca ha anat a la baixa els darrers dies, s'ha pres la decisió de tornar a obrir els equipaments dependents del consistori (culturals, esportius, associatius, expositius) com també els parcs infantils.

Així, un cop aixecades les mesures de contingència que va adoptar l'ajuntament de la capital garriguenca arran de l'elevat nombre de casos positius per la Covid-19 al mes de gener, sí que continuaran vigents les restriccions adoptades pel PROCICAT, com ara el límit d'aforament al 30% , a més de les altres recomanacions sanitàries actuals a tot el país.

La regidora de Salut del consistori borgenc, Ariadna Salla, ha comentat en declaracions a aquest mitjà que, en cas que hi hagués algun altre repunt de casos positius, l'Ajuntament tornaria a aplicar les mateixes mesures "Volem fer actuacions preventives i coordinades amb els responsables de Salut, si el context sanitari canvia i el nombre de casos positius va a l'alça, des de l'Ajuntament tornarem a plantejar restriccions en aquest sentit" ha explicat Salla.