COMUNICACIÓ
- Redacció / Juneda

La revista Fonoll, de Juneda, continuarà amb un nou equip

L’anterior consell de redacció va anunciar a finals del 2020 que plegava. Finalment, però, hi ha hagut un relleu, que manté Anna Berent com a directora d’aquesta històrica publicació, fundada el 1978.

A finals de l'any passat, l'editorial del número 228 de la revista Fonoll, de Juneda, revel·lava que l'equip que portava aquest històric mitjà de comunicació plegava veles i que el següent número, el 229, seria l'últim que es publicaria, a no ser que sorgissin nous voluntaris disposats a agafar el relleu. Contra tot pronòstic, han sorgit, de manera que, tot i el parèntesi temporal de l'impàs, la revista de Juneda continuarà, amb un primer número de la nova etapa previst per Sant Jordi.  

Més presència a les xarxes
El nou consell de redacció el formen sis persones, d'edats i trajectòries diferents. Són Noel Pons, Montse Moreno, Josep Maria Teixidó, Joan Martí, Elena Ibañez i, com a directora, Anna Berent, l'única que continua de l'equip anterior. L'objectiu, a més de la pròpia continuïtat del projecte, és "introduir canvis estètics, nous punts de vista, noves temàtiques, noves seccions i més presència a les xarxes socials", expliquen. "Volem que el Fonoll torni a ser el focus de la comunicació a Juneda, les ganes hi són", afegeixen. Aquests dies s'ha informat de la continuïtat a subscriptors i anunciants, un puntal del projecte que es confia mantindre "i, si pot ser, ampliar". 

Una de les veteranes
La revista Fonoll va ser fundada el 1978 i és una de les publicacions locals que hi ha a la comarca, junt amb la revista Terrall (les Borges), El Cérvol (Cervià), Lo Clarí (la Granadella), els Vilàs (Bellaguarda) i El Cargol (l'Albi). Terrall, Fonoll i El Cérvol, a més, són membres de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal, de la qual forma part també SomGarrigues.