COMARCA
- Les Borges Blanques

L'Oficina Jove organitza un curs d'automaquillatge

L’Oficina Jove de les Garrigues va organitzar els passats 7, 14, 21 i 28 de febrer un curs d’automaquillatge. Una desena participants van poder aprendre consells i trucs per a la realització d’un bon maquillatge ja sigui per lluir de dia o de nit. Així mateix, una de les sessions es va dedicar al maquillatge de fantasia, molt encertat a pocs dies de celebrar Carnestoltes arreu de la comarca.

Altres activitats

Cal recordar que el Casal Marino de les Borges Blanques acollirà aquesta tarda a les 20.00 hores l’exposició “Amors diversos”. La mostra, editada pel Programa per al col·lectiu Gai, Lesbià i Transsexual, fa un recorregut sobre l'homosexualitat i la transsexualitat al llarg de la història a través de sis eixos. Així mateix, l'obra pretén contribuir a la lluita contra l'homofòbia d'una manera molt visual i didàctica.

La presidenta de l'Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes de la delegació de Lleida, Josefina Jornet, serà l’encarregada de presentar aquesta exposició que restarà oberta al públic fins el proper 4 de març.

D’altra banda, L’Oficina prepara ja pel proper 14, 21 i 28 de març un curs de retoc fotogràfic mitjançant el programa Gimp. Els interessats a participar-hi hauran d’inscriure’s a l’Oficina Jove abans del 10 de març, per un preu de 10 euros.

Finalment, el 25 de març, serà una jornada de rialles. Diuen que practicar la teràpia del riure augmenta l’autoestima, la vitalitat i l’alegria, fomenta l’expressió, l’extraversió i les relacions interpersonals, potencia la creativitats l’espontaneïtat així com facilita la gestió del bon humor i la consciència en el present. Les inscripcions a aquest taller estan obertes fins el proper 18 de març per un preu de 3 euros.