COMARCA
- Les Borges Blanques

Detinguts in fraganti per robar material a l'estació de trens de les Borges Blanques

La policia Local de les Borges Blanques ha detingut in fraganti dos veïns de Bell-lloc d´Urgell, mentre robaven material a l´estació de trens de la capital de les Garrigues amb un camió pluma. Concretamen, carregaven rails de ferro que hi havia atès que s’han substituït recentment.

Els fets han passat avui a les 14.00h, quan dos agents de la Policia Local feien la supervisió habitual. En veure un comportament sospistòs, els agents han procedit a la identificació dels dos veïns, els quals han intentat fugir. Finalment la Policia Local ha detingut als presumptes implicats i ha recuperat el material robat, evitant el robatori d´uns 11.500 Kg aproximadament.

Durant aquestes dues últimes setmanes la Policia Local de les Borges ha detectat dos robatoris de ferralla, coure i altres materials similars als voltants del’estació i especialment en el trajecte que va en direcció a Montblanc. Els fets indiquen que aquests robatoris presumptament els haurien realitzat els mateixos detinguts. La policia Local augmentarà la vigilància en l'extraradi de la població.