AGRICULTURA
- Redacció / El Vilosell , La Pobla de Cérvoles

Tomàs Cusiné presenta una edició limitada de Microvinificacions de les Garrigues Altes

Es tracta d'una selecció que compta amb fins a 9 vins de parcel·la i monovarietals que busquen la màxima expressió de la varietat i el terrer, i que també rescaten mètodes d'elaboració tradicionals. 

Tomàs Cusiné presentant les seves Microvinificacions de les Garrigues Altes. FOTO: Tomàs Cusiné

Tomàs Cusiné, enòleg i propietari del celler homònim al Vilosell i de Cérvoles, a la Pobla de Cérvoles, a més de president de la DO Costers del Segre, acaba de presentar una edició limitada de Microvinificacions de vinyes plantades a les Garrigues Altes, en què es fa una mostra de diferents seleccions especials de raïm dins de les seves propies finques de la comarca.

Amb aquesta edició, Cusiné vol mostrar la seva expertesa en el terroir garriguenc. 
Es tracta d'una selecció que compta amb fins a 9 vins de parcel·la i monovarietals que busquen la màxima expressió de la varietat i el terrer, i que també rescaten mètodes d'elaboració tradicionals, com ara els vins naturals, el brisat per a vins blancs o, per últim, la vinificació d'un escumós ancestral. A més, els vins han estat fermentats amb llevats autòctons. El passat dimarts 23 de març, Cusiné va presentar en petit comitè aquesta nova col·lecció, en què diversos sommeliers i premsa especialitzada van poder tastar els set vins.