MEDI AMBIENT
- Redacció / Les Borges Blanques

Les Borges engega una campanya per fomentar l'ús del vehicle elèctric al municipi

Dos tallers de la capital garriguenca van oferir el passat divendres una demostració al punt de recàrrega del Terrall i durant un mes deixaran provar els cotxes als veïns.

Un dels primers usuaris que van fer ús del servei. FOTO: Aj. de les Borges

Coincidint amb la recent posada en funcionament del punt de recàrrega de vehicles elèctrics al parc del Terrall de les Borges Blanques, el passat divendres 9 d'abril a la tarda, dos tallers van oferir una demostració des de l'estació de recàrrega i, durant un mes, posaran a disposició dels borgencs i borgenques dos vehicles completament elèctrics perquè els puguin provar. Hi participen el taller Auto Reparació Borges, que deixarà un Opel Corsa totalment elèctric, i Ibsauto Ocasió, que cedirà un Nissan Leaf i un Kia Xceed perquè els qui vulguin fer el pas cap al vehicle elèctric, tinguin ocasió de provar-lo.

D'aquesta manera, i durant el pròxim mes, en horari de 16 a 19 hores, aquests vehicles estaran als tallers, per tal que tots aquells qui ho desitgin els puguin provar. Les reserves per poder provar els cotxes es faran a través d'un formulari que es publicarà a les xarxes socials del consistori i, a més a més, també es podrà demanar hora presencialment a l'Ajuntament.

La tinent alcalde de l'Ajuntament de les Borges, Núria Palau, va explicar que la campanya té com a finalitat incentivar la compra de vehicles elèctrics a les Borges per tal de disminuir les emissions de CO? i, en últim terme, contribuir amb el medi ambient. Per tot això, per a Palau, el futur del municipi passa per "de mica en mica, anar sumant accions en favor d'unes Borges Blanques més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient".