POLÍTICA
- Redacció / Les Borges Blanques

Núria Palau serà investida alcaldessa de les Borges el dia 18

Després de la renúncia d'Enric Mir a l'alcaldia, Palau era alcaldessa en funcions. El ple també servirà per nomenar Oriol Satorra com a nou regidor.

(foto: Aj. Borges)

L'Ajuntament de les Borges Blanques celebrarà el pròxim dimecres, 18 d'agost, un ple extraordinari per investir Núria Palau com a nova alcaldessa de les Borges Blanques, arran de la renúncia del fins ara primer edil de les Borges, Enric Mir. Des del passat 31 de juliol, quan Mir va renunciar formalment a l’alcaldia, Palau és alcaldessa en funcions. A partir del 18 d’agost, ja serà alcaldessa.

El mateix ple servirà, també, per nomenar Oriol Satorra com a nou regidor de l’equip de govern (Junts), ja que Enric Mir ha deixat tant l’alcaldia com l’acta de regidor, de manera que calia que entrés una altra persona de la candidatura.

Núria Palau, nascuda el 1966, va anar per primera vegada a les llistes electorals l’any 2007, com a suplent de la candidatura de CiU, i des de fa 10 anys forma part de l'equip de govern, ja que va anar de número 2 als comicis municipals de 2011 (CiU), 2015 (CiU) i 2019 (JxCat-Junts). Pel que fa a Oriol Satorra, que aquesta tardor farà 34 anys, el 2019 era la primera vegada que anava a la candidatura, en aquest cas de número 8.