CARRETERES
- Redacció

Els alcaldes dels Omellons, Tarrés, Vallclara, Vilanova de Prades i Vimbodí i Poblet reclamen accessos a l’AP-2

Consideren que les interseccions que ja hi ha amb l’N-240 al canvi de província afavoreixen la connexió de la carretera amb l’autopista.

(foto: Tarrés al Dia)

El 23 d'octubre es van reunir a Vimbodí i Poblet els alcaldes de Vallclara, Vilanova de Prades, Omellons, Tarrés i el del municipi amfitrió per iniciar un seguit de contactes i trobades amb la idea de reivindicar un nou accés a l'autopista AP-2, un cop aquesta ha sigut alliberada de peatges. Els alcaldes consideren que les intereseccions que ja hi ha amb l'N-240 a la zona del canvi de província afavoreixen les connexions entre la carretera i l'autopista, cosa que permetria, asseguren, "connectar millor l'eix garriguenc format per Tarrés, Fulleda, l'Espluga Calba i els Omellons per una part i l'eix Vimbodí-Poblet, Vallclara, Vilanova de Prades, Ulldemolins i Prades per l'altra". 

A banda dels representants presents a la reunió, la reivindicació també la fan seva els alcaldes de Vinaixa i l’Espluga Calba. A partir d’ara, es van emplaçar a una nova trobada i a buscar el compromís d'altres organismes, com les diputacions de Lleida i Tarragona, per traslladar la reivindicació al govern de l'Estat. La petició s'afegeix a la que el col·lectiu Rescap-2 fa de nous accessos a Juneda-Castelldans i Puigverd-Artesa de Lleida.