HISTÒRIA
- Redacció / Bellaguarda

La cooperativa de Bellaguarda celebra el centenari

La cooperativa té uns 60 socis i produeix 250.000 litres d'oli a l'any, entre els quals l'emblemàtic 1921, marca que recorda l’any de fundació de l’entitat.

La cooperativa Olis Bellaguarda ha programat tota una jornada d'actes el 30 d'octubre per commemorar el centenari del seu naixement. Començaran a les 10 del matí, amb una xerrada sobre les cooperatives garriguenques i la de Bellaguarda en concret per part del doctor en Història contemporània Quintí Casals, seguida d'una de la nutricionista Isabel Escuer sobre els beneficis de l'oli d'oliva verge extra en la dieta.

El director general d'Empreses Agroalimentàries, Joan Gòdia, inaugurarà una placa commemorativa i, a continuació, es farà un vermut musical a la plaça de les Escoles, amb l'actuació en directe del grup Sanluy. Els socis faran un dinar de germanor i, a la tarda, un partit amistós de futbol sala entre l'equip local i l'Albi tancarà la celebració. La cooperativa té uns 60 socis i produeix 250.000 litres d'oli a l'any, entre els quals l'emblemàtic 1921.