COMARCA
- Les Borges Blanques

Prop de 120 persones celebren el Dia Internacional de les Dones a les Borges


Prop de 120 persones es van reunir ahir 8 de març al Centre Cívic de les Borges Blanques per celebrar el Dia Internacional de les Dones.

L’acte que va portar per títol Dones solidàries de les Borges Blanques pretenia commemorar aquest dia i alhora ser un acte de reconeixement a les dones de les Borges, és a dir, donar a conèixer experiències de dones d’aquest municipi que treballen voluntàriament en diferents àmbits, per tal de visibilitzar la seva tasca i reconèixer-la, ja que són moltes les dones que inverteixen part del seu temps en l’ajuda i el suport a altres persones.

L’acte es va iniciar amb la lectura del manifest a càrrec de la regidora Carme Garcia. A continuació, diverses representants de l'Associació de Dones la Rosada, del CAP de les Borges Blanques, de Càrites, de Creu Roja les Garrigues, de l’Esplai Apassomi, de Mans Unides i de la Pastoral de la Salut, van exposar davant del públic la feina que es du a terme en aquestes entitats. La intervenció d’aquestes dones va ser moderada per la directora de la Residència assistida i Centre de Dia les Garrigues, Montse Aixalà.
Finalment, l’acte va comptar amb la presència i la veu de la jove Laia Garra que va oferir un recull de cançons. L’acte va finalitzar amb un refrigeri.

Aquesta activitat està impulsada per l’Ajuntament de les Borges Blanques, el Consell Comarcal de les Garrigues i la Biblioteca Comarcal Marquès d’Olivart, comptant amb la col·laboració de diferents entitats i associacions del nostre poble.