COMARCA, CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

Es presenta a les Borges 'Pandèmia i postveritat', un dels llibres en català més venuts del moment

Obra del filòsof i escriptor Jordi Pigem. Serà aquest dissabte al matí, a la Bodega, en un acte coorganitzat amb l'Ateneu Popular Garriguenc, l’Assemblea de Ponent pels dret humans i la llibreria Quaderns.

(imatge: CCMA)

Aquest dissante 19 de febrer, a les 11 del matí, es presenta a la Bodega el llibre “Pandèmia i postveritat” (Fragmenta Editorial), del filòsof i escriptor Jordi Pigem, una obra que, segons els editors, “ajuda a comprendre les complexitats que envolten la pandèmia i el que es mou en el fons dels corrents que estan transformant el món des de fa anys”. En aquest sentit, contrasta les clàssiques novel·les distòpiques d'Orwell i Huxley amb les propostes del Fòrum Econòmic Mundial i altres poders polítics i econòmics i apel·la a “restablir el sentit comú en relació amb la tecnologia, la salut i la vida”.

El llibre va sortir al desembre i ja va per la quarta edició, impresa aquest mes de febrer. De fet, la setmana passada era el segon més venut de no ficció en català a les llibreries del país, va ser el més venut a mitjans de gener i es manté al Top 10 des de finals de desembre. L’obra s’ha fet especialment popular arran de l’entrevista de Xavier Graset a Pigem al programa Més 3/24, que durant dies va ser també un dels vídeos més vistos de la cadena. A la presentació de les Borges, Pigem estarà acompanyat dels comentaris del poeta i escriptor Jesús M. Villafranca.