COMARCA, POLÍTICA
- Redacció / La Floresta

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, protagonitza el primer dia de la 31a Setmana Cultural de la Floresta

Prèviament ha visitat una finca d’ametllers per constatar els danys de la gelada i l’ajuntament d’Arbeca, on ha firmat al llibre d’honor.

(foto: CCG)

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, va participar ahir a la 31a Setmana Cultural de la Floresta, una iniciativa que no es feia des del 2019 i que recupera, així, l’activitat. Abans de l’inici dels actes, que eren a les 10 de la nit, Borràs va visitar una finca d’ametllers, on alguns pagesos de diversos pobles li van mostrar els efectes de la gelada del primer cap de setmana d’abril; la presidenta del Parlament també va anar a l’ajuntament d’Arbeca, on va firmar al llibre d’honor. 


(foto: CCG)

Abans de la conferència de Borràs, l’alcalde de la Floresta, Jaume Setó, va donar la benvinguda i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va fer la inauguració oficial del cicle d’activitats, que continuen avui amb una conferència del vicepresident de Junts Jordi Turull, sota el títol de “Tornar-hi a ser per arribar a ser”. Turull era un dels convidats a la Setmana Cultural del 2018, però just quatre dies abans de la seva intervenció, el jutge Pablo Llarena el va tornar a enviar a la presó, igual que a Carme Forcadell, Raül Romeva, Josep Rull i Dolors Bassa.

La Setmana Cultural l’organitza l’ajuntament de la Floresta en col·laboració amb l’associació de dones, la llar de jubilats, els Amics del Castell, el Consell Comarcal, l’IEI i la Diputació. Enguany també hi intervindran el biòleg Pere Renom, el guitarrista Ramon Pelay i el Mag Fèlix.