COMARCA, CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques , Torregrossa

Les Borges programa una segona sessió d'"Alcarràs" i Torregrossa està a punt de fer el ple

La pel·lícula es projecta aquest dissabte al Pavelló de l’Oli de la capital garriguenca i a la Sala Polivalent de Torregrossa, on hi haurà tots els actors protagonistes.

L’ajuntament de les Borges Blanques ha programat per aquest dissabte, 7 de maig, una segona sessió de la projecció de la pel·lícula “Alcarràs”, triomfadora de la Berlinale d’aquest any, atès l’èxit de la primera, per a la qual s’han exhaurit les entrades que hi havia a la venda. Inicialment, el consistori havia preparat una projecció a les vuit del vespre al Pavelló de l’Oli, però en poques hores es van vendre totes les entrades disponibles i s’ha acabat obrint una nova sessió, a 2/4 d’11 de la nit, al mateix lloc. Els tiquets es poden comprar culturaborgesblanques.cat. Prèviament, a 2/4 de 6 de la tarda, el consistori també ha programat la pel·lícula “Llunàtics”, per a públic familiar i infantil, de manera que el recinte serà pràcticament un continu de sessions de cinema.

Tal com vam informar, el mateix dissabte i també a les 8 hi ha programada una projecció d’”Alcarràs” a Torregrossa, on viu una de les protagonistes del film, Xènia Roset. En aquest cas es manté una única sessió, que també està tenint molt èxit d’entrades. Ahir al matí ja se n’havien venut 500 a l’ajuntament i unes 150 per Internet, i la capacitat màxima que s’ha fixat a la Sala Polivalent és d’unes 750 places. A més de Xènia Roset, a Torregrossa també hi serà tot el grup d’actors protagonistes.