CULTURA
- Redacció / Cervià de les Garrigues

El grup de teatre de Cervià '7 de Teatre' estrenarà una comèdia crítica amb l’opressió estètica

'Al natural' es presentarà el 26 de novembre a la sala del poble. Serà la tercera obra del grup de Cervià, des que es va tornar a posar en marxa el 2019. Llavors, van estrenar 'Bar Charo', i el 2021, 'Tupper'.

Imatge d'un assaig del grup (Foto: M.R.)

El grup de teatre 7 de Teatre de Cervià de les Garrigues estrenarà el proper dissabte 26 de novembre a la sala del poble l'obra Al natural, una comèdia "crítica amb l'opressió estètica", en paraules de la directora, Maria Ramos.

L'espectacle posarà en escena diversos personatges que es troben en una clínica estètica i als quals els sorgeixen debats i conflictes sobre els seus cossos. Per a Ramos, un tret diferencial d'obres anteriors és l'estil bufonesc dels personatges, amb una caracterització "exagerada, fins a algun punt grotesca", de les seves peculiaritats físiques. 

Aquesta serà la tercera obra del grup de Cervià, des que es va tornar a posar en marxa el 2019. Llavors, van estrenar Bar Charo, i el 2021, Tupper. A Al natural, hi haurà onze actors en escena, molts dels quals nous per al públic, ja que s'ha produït un relleu.

L'entitat ha estrenat nom i logo aquest mateix novembre.