CARRETERES, COMARCA, SUCCESSOS
- Redacció / Maials

Un camioner ferit greu al bolcar a la C-12, a Maials

Quatre hores després de l'accident, la via continua tallada. És el segon accident amb ferits greus en aquest punt aquest 2023, després del xoc frontal-lateral que hi va haver el passat 2 de gener entre dos turismes.  

En negre, l'àrea tallada per l'accident (Mapa: S.G.)

Un camioner ha resultat ferit greu aquest matí a la C-12 a l’altura de Maials, després de sortir de la via i bolcar. L’accident, a les 11.21 h, i al punt quilomètric 101 no ha afectat més vehicles, però ha obligat a tallar la carretera, per la qual encara no es pot circular. Els vehicles procedents del sud són desviats de nou cap a Flix, i els del nord, cap a Maials. 

El transportista, que traslladava canyes al remolc, ha estat excarcerat pels bombers, que hi han treballat amb 11 dotacions. Mentre una part del desplegament s’encarregava d’alliberar el caminonera, una maniobra “complexa” segons els bombers, altres s’han ocupat de la fuita de combustible.

Aquest és el segon accident en aquest punt en el que portem de 2023. El 2 de gener a primera hora de la tarda, dos cotxes van tenir un xoc frontal-lateral, que va provocar un ferit greu i tres de menys greus, tots ells derivats a l’Hospital Arnau de Vilanova. En aquella ocasió, la col·lisió va ser al quilòmetre 102. 

El lloc de l’accident, i la retenció de camions creada