LLEURE
- Redacció

Deu piscines municipals obren les portes aquest cap de setmana

Fins ara ja ho han fet les d’Arbeca, Torregrossa, l’Albi, el Cogul, la Granadella, Alcanó i Almatret, però el pròxim cap de setmana, 16 i 17 de juny, ho fan una desena més. Altres esperen als volts de Sant Joan.

(foto: Xavi Minguella)

Són dies de tramitació d’abonaments als consistoris i, en molts casos, de licitació i adjudicació del servei de bar de cada recinte municipal de piscines. Entre el divendres 16 i el dissabte 17 de juny hi haurà una nova tongada d’obertura, amb les de l’Albagés, les Borges Blanques, Castelldans, Granyena, el Soleràs, els Torms, Vinaixa, Llardecans, Maials i Torrebesses.

Aquesta desena de municipis se sumen, així, als que ja tenen obert. Els primers a encetar la temporada de bany van ser els arbequins, que van obrir el passat 3 de juny, tot i coincidir amb uns dies plujosos. El dilluns 5, coincidint amb l’inici de la jornada intensiva a les escoles, van obrir les de Torregrossa i entre el 10 i 11 de juny ho han fet les de l’Albi, el Cogul, Alcanó, Almatret i la Granadella.

La proxima tongada serà la que coincideix amb la festivitat de Sant Joan i el cap de setmana posterior, quan ja es podrà donar la temporada per iniciada a pràcticament tota la comarca. L’aplicació del forfet comarcal comença l’1 de juliol.