ECONOMIA
- Els Torms

Olicatessen dels Torms, segon premi al millor oli d'oliva verge extra ecològic a Fira Natura

Foto de grup de l'equip de l'Olicatessen, del Molí dels Torms

L’oli d’oliva Olicatessen, del Molí dels Torms, s’ha endut el segon premi de la desena edició del Premi al millor oli d’oliva verge ecològic de Fira Natura. Així ho va donar a conèixer la directora dels Serveis Territorials del departament d’Agricultura a Lleida, Cristina Bosch, acompanyada pel secretari general de l’entitat ecologista Ipcena, Joan Vàzquez i de la coordinadora de Fira Natura, Montse Ribalta, ahir 6 d’abril en roda de premsa a la seu principal del DAR a Lleida. El guanyador va ser l’oli Rincón de la Subbética Picudo-Hojiblanca de la DO Priego de Córdoba i el tercer premi va recaure en Rincón de la Subbética Hojiblanca.
L’edició d’enguany ha comptat amb una dotzena d’olis inscrits, una xifra molt superior als vuit presentats el passat 2010.

El guanyador, podrà fer referència del guardó en l’etiquetatge del seu producte. A més, disposarà d’un stand gratuït en l’edició 2012 de Fira Natura. El certamen firal d’aquest any, que se celebrarà a Lleida, del 8 al 10 d’abril, comptarà amb més d’un centenar d’expositors, entre els que també hi haurà el productor d’oli dels Torms de la marca Olicatessen.