- Redacció / Juneda

L'estació d'autobusos de Juneda començarà a funcionar aquest octubre

Situada al costat de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, suposarà l’anul·lació de les parades que ara hi ha dins el nucli urbà.

(foto: Xavi Minguella)

L'estació d'autobusos de Juneda és quasi una realitat. Segons fonts municipals, està previst que els treballs acabin en els pròxims dies i els autobusos ja puguin fer-hi parada aquest octubre. La nova estació s'ha fet en un terreny al costat de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, molt pròxim a la carretera N-240, de manera que l'entrada i sortida dels vehicles serà més àgil que actualment. Això suposarà l'anul·lació de les parades que ara hi ha dins del nucli urbà, on a les hores punta es generen dificultats de mobilitat.

Les obres tenien un pressupost de 515.000 euros i compten amb el finançament dels fons Next Generation. Segons el conveni entre Generalitat i Ajuntament, la primera  finança i executa les obres i el municipi cedeix els terrenys i s'encarregarà del manteniment. La nova estació tindrà andanes per a dos autobusos, una marquesina i una sala d'espera vidriada.