SERVEIS
- Redacció / Les Borges Blanques

El Carnet Jove passa a ser també un ‘carnet local’ per als titulars de les Garrigues

Actualment, 1.500 dels 3.300 joves d’entre 12 i 30 anys empadronats a les Garrigues són titulars del carnet. Les Garrigues és la quarta comarca catalana on s'aplica aquest pla pilot.

La presentació es va fer al pati del Casal Marino, a les Borges.

El 10 d'octubre es va presentar al Casal Marino de les Borges el Carnet Jove de les Garrigues, una iniciativa de l'Agència Catalana de la Joventut i l'Oficina Jove -a través del Consell Comarcal- segons la qual els titulars garriguencs del Carnet Jove general podran accedir, també, a descomptes i avantatges en serveis, empreses i entitats de la mateixa comarca. De moment, s'ha passat de 17 empreses i entitats adherides a 30, i s'espera anar sumant adhesions en els pròxims mesos, també d'ajuntaments. Actualment, 1.500 dels 3.300 joves d'entre 12 i 30 anys empadronats a la comarca ja són titulars del Carnet Jove i veuran com la incorporació dels nous avantatges els apareix de manera automàtica.

A la presentació hi van intervindre Antoni Villas, president del Consell Comarcal, Laia Girós, directora de l'Agència Catalana de la Joventut, i Marta Peiró, coordinadora de l'Oficina Jove, que van posar èmfasi en el propòsit que la iniciativa contribueixi a arrelar jovent a la comarca i a reforçar el comerç de proximitat. Les Garrigues és la quarta comarca catalana on s'aplica aquest pla pilot, vigent fins al desembre del 2024.