CULTURA
- Redacció / Juneda

Lloll Bertran i Àlex Casanovas esgoten les entrades del Foment de Juneda

Els dos populars actors hi actuen aquest dissabte. Interpreten, ells dos sols a l'escenari, un clàssic d'A.R. Gurney. Per al 4 de novembre, Manel Fuentes i el seu homenatge al Boss també ho té tot venut.

Pocs dies abans de la representació de l'obra “Cartes d'amor” al Teatre Foment de Juneda, interpretada per Lloll Bertran i Àlex Casanovas, ja no queda cap entrada a la venda. El públic espera amb deler els dos populars -i televisius- actors, els únics que pugen a l'escenari en aquest clàssic del novaiorquès Albert Ramsdell Gurney, estrenat a finals dels 80, i que interpretaran a Juneda aquest dissabte, 21 d’octubre.

L'obra és una adaptació de Marc Rosich, dirigida conjuntament amb Jordi Andújar, i es va estrenar tot just fa un any a la sala Versus Glòries, de Barcelona, on va fer estada durant dos mesos. Cartes d'amor és una comèdia romàntica, protagonitzada pels personatges Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals que s'han enviat durant quasi 50 anys i s'hi expliquen esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos. L'obra es va representar per primera vegada a Catalunya el 1993, llavors amb els actors Pep Munné i Sílvia Munt. El 2017 se'n va veure una versió al Teatre Poliorama amb Julia Gutiérrez Caba i Miguel Rellán.

Manel Fuentes també fa el ple
Després de “Cartes d'amor”, el pròxim espectacle que arribarà al Teatre Foment serà el 4 de novembre, amb el tribut de Manel Fuentes a Bruce Springsteen, un xou que també té totes les entrades venudes a setmanes vista. El format amb què Fuentes va a Juneda no és el de tota la banda The Spring's Team, sinó un duet més íntim, acompanyat  de la seva guitarra i harmònica, i amb Dani Campos al piano. Entre “Cartes d'amor” i “The Boss”, s'ha programat An-ki, de la companyia Ortiga, una experiència teatral immersiva que es farà en una carpa al costat del pavelló amb set sessions entre el 27 i el 29 d'octubre.